Activitats de la primera avaluació

Bon dia,

Queden pocs dies per finalitzar la primera avaluació i us volem fer un petit resum d'algunes de les activitats que hem realitzat dins i fora del centre en col·laboració amb altres institucions:En primer lloc, vam visitar l'exposició Human Bodies, que ha estat a Barcelona fins a començaments d'octubre. Una interessant forma d'introduir els temes d'anatomia i fisiologia que s'aniran tractant al crèdit 4, com a introducció a algunes patologies per després practicar les diferents tècniques d'infermeria de cada sistema.També vam anar a conèixer el centre de RESPIR residencial que la Diputació de Barcelona té al recinte Mundet. Vam començar amb una xerrada per explicar-nos què és aquest servei, les seves característiques, tipus d'usuaris i activitats que s'hi realitzen. Tot seguit vam fer una visita al centre per veure les infraestructures i comentar amb les auxiliars que ens acompanyaven alguns aspectes pràctics de la seva (i aviat nostra!) feina.


pràctica amb la grua amb CAI CL'última sortida que hem fet aquesta avaluació ha estat per conèixer un àmbit laboral que sovint ens és força desconegut, el de la salut mental, amb una visita al Parc Sanitari Sant Joan de Déu de Sant Boi, en el qual, després de fer una explicació dels serveis que s'hi ofereixen i la població a la qual donen aquests serveis, la Rosa, una auxiliar que hi treballa fa molts anys, ens va parlar del seu dia a dia i de l'evolució en l'atenció a la salut mental i, a més de resoldre els dubtes i curiositats que teníem, ens ha portat a fer un volt per les instal·lacions de salut mental, sociosanitàries i de discapacitat intel·lectual (hem pogut veure per dintre un dels edificis més antics que serveix de residència a alguns usuaris).
Us deixem l'enllaç a la web del Parc per si voleu "investigar" una mica més què s'hi fa.

alumnes de CAI B a la presentació

Però les activitats complementàries no acaben aquí! Des de Metges del Món han vingut a fer-nos dues xerrades molt interessants, una sobre Drets Humans, sobretot des d'una perspectiva de dona, i l'altra sobre Mutilació genital femenina (MGF), que ens han permès aprendre i, a més, reflexionar sobre alguns temes importants.

xerrada DDHH a CAI A

xerrada MFG a CAI A
Ja tenim ganes de començar amb les de la segona avaluació!!

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada