CAI FLOS AMB LA GENT GRAN

Sortida de tutoria

Dilluns 9 de febrer vam organitzar una sortida des de tutoria per a treballar alguns aspectes relacionats amb la gent gran i reforçar vincles entre aquest grup de futurs professionals de la sanitat.

Vam començar amb una classe pràctica de Pilates impartida per la Carolina Torres, tutora d'un dels grups de CAI i experta professora d'aquesta disciplina, que combinava les instruccions als participants amb comentaris sobre la seva aplicació en l'àmbit sanitari. Una bona estona tant pels que van practicar Pilates com pels que feien d'observadors, que també n'hi havia!Tot seguit vam començar amb l'activitat principal de la jornada: els alumnes van fer petits grups i van entrevistar gent gran que passejava per la Ciutadella i estaven disposats a compartir una estona amb ells i parlar-los de la seva experiència amb el sistema sanitari, les seves activitats de la vida diària, les persones amb qui compartien la vida o els seus interessos. Una conversa enriquidora i, en alguns casos sorprenent, com el cas d'una senyora que va explicar la seva experiència treballant en un laboratori clandestí.

Aquí teniu fotos amb alguns dels protagonistes:

Més tard, ens vam tornar a trobar tots i vàrem posar en comú la informació recollida i la valoració que fèiem de l'experiència. Així, vam conèixer avis i àvies que feien cada dia natació, caminaven 4 km al dia, anaven a la universitat, estaven casats feia més de 60 anys, interessats en política o en el "Sálvame"!  :)

Finalment, durant la jornada havíem anat repartint números per a un sorteig en el qual els guanyadors es van endur unes completes guies per cuidadors.


Una bona experiència, ja pensem en la propera!

 
Comentaris