Beques per estades Erasmus+


Esteu preparats? 
Aviat comencem amb el 
procés de selecció!


Com a socis del projecte Erasmus+: IVET in Europe, dos recent graduats del nostre centre podran gaudir d'una beca per realitzar una estada a Alemanya, Finlàndia, França, Països Baixos o Regne Unit, adquirint una major i més diversa experiència professional a través de pràctiques en empreses.

Per a participar-hi cal ser major d'edat i tenir un bon nivell en, almenys, una llengua estrangera. Hi haurà un primer període entre novembre i desembre del 2016 i un segon entre gener i març del 2017.

Durant el mes d'abril, l'institut seleccionarà fins a 4 estudiants per proposar-los com a possibles becaris i, posteriorment, la Fundació BCN FP els entrevistarà per acabar de decidir qui realitzarà l'estada.

Estem molt satisfets de formar part d'aquest projecte perquè estem convençuts que és una molt bona oportunitat tant pels nous graduats que en puguin gaudir, com dels companys amb qui compartiran la seva experiència i les noves pràctiques i protocols que hagin après.

Si teniu cap dubte al respecte o voleu apuntar-vos-hi, us podeu dirigir a la vostra tutora o a la Judit Giménez, que coordina el projecte al nostre centre.

Us animem a presentar la vostra candidatura!

ATENCIÓ: dilluns dia 11 d'abril, de 10 a 11h, la professora Judit Giménez entrevistarà els candidats. Passeu pel departament per coordinar-vos-hi.

Comentaris