Visita al CCCB, exposició +HUMANS

El mes de març ha començat amb una interessant visita a l'exposició +Humans al CCCB, per conèixer com evolucionem els humans tenint en compte la nostra relació amb la ciència i la tecnologia. Les peces estan agrupades segons diferents paràmetres, des del propi cos, a les relacions interpersonals o la inateracció amb el nostre planeta, i hi hem pogut veure models de pròtesi low cost i, al costat, altres en les quals l'estètica i noves utilitats n'eren les protagonistes. O "projectes" de nens modificats genèticament. Alguns de nosaltres hem pogut veure'ns amb el cos d'un altre company gràcies a unes ulleres virtuals, i els que no ho hem pogut fer avui, de ben segur que hi tornarem!

La sortida, però, no ha acabat aquí: aprofitant que hi érem a prop, hem anat a la Boqueria per treballar el tema de les dietes que tot just hem acabat a l'aula. Va bé complementar el que aprenem a classe amb activitats externalitzades i, per si fos poc, la casualitat ha fet que hi trobéssim l'alcaldessa de Barcelona (ens hi hem fet una foto,que els autògrafs ja han passat a la història!).

Tenim un bon reportatge fotogràfic de tot el que hem fet, us en deixem un tast mentre esperem amb ganes la propera sortida.

Comentaris