Una visita molt especial: Carlos i Ignasi amb "HC Segunda Oportunidad" i el SEM

Avui hem tingut el plaer de gaudir, un altre curs, de l'activitat que ens porta cada any l'associació "HC Segunda Oportunidad", aquesta vegada acompanyats per tècnics del SEM que ens han ensenyat tècniques de reanimació cardiopulmonar (RCP).


És un taller que sempre ens serveix per a entendre la importància de tenir coneixements de primers auxilis i per a aprendre quines són les primeres actuacions que podem fer per salvar una vida però...aquest curs ha tingut quelcom molt especial: la visita del Carlos i l'Ignasi!Quina és la seva història? El Carlos és ex-alumne del nostre institut i l'Ignasi un amic seu, ara, un germà, segons diuen ells mateixos. I és que el Carlos va salvar-li la vida a l'Ignasi un dia que eren junts a la piscina del gimnàs, gràcies als seus coneixements en primers auxilis. Tant de bo, si algun dia ens trobéssim en el lloc de l'Ignasi, hi hagués algú que, com el Carlos, fos capaç de valorar la necessitat de practicar una RCP i fos prou valent per a fer-la!

L'associació, com a reconeixement per la seva gesta, li ha entregat un diploma al Carlos i li ofereix fer un curs d'especialització amb ells. L'Ignasi ha estat l'encarregat de donar-li el diploma en un moment molt emotiu per a tots.
Nosaltres, a més, agraïm, com sempre, la feina que fan "Segunda Oportunidad" i el SEM, i que vinguin al Flos i Calcat a mostrar-nos com n'és, d'important i en què podem col·laborar.

Moltes gràcies a tots!


Comentaris